Toimimme Haltijan Group Oy:n (entinen Terttu Lilja Oy) jälleenmyyjänä Pirkkalassa, Tampereen rajalla. Meiltä saat yksilöllisen mittauksen,tuotteen tilausmyyntinä ja sovituksen.

Tarjoamme asiakkaille VENOSANin, OFA BAMBERGin Lastofa, Lastofa Forte, Lastofa Cotton, Memory ja Memory men ja JUZOn lääkinnälliset hoitotuotteet kuten pyörö- ja laakakudotut kompressiosukat, -hihat ja -hanskat standardina tai yksilöllisin mitoin. Lääkinnällisten kompressiotuotteiden paineluokat jaetaan luokkiin 1,2,3, ja 4 paineen(mmHG) voimakkuuden mukaan. Lääkinnälliset kompressiotuotteet valitaan mittojen mukaan.

Lisäksi tilauksella saatavilla on myös edullisempia Venosan, Ofa Bamberg ja Gilofa perus tukisukkia, joissa on paine(mmHG) enimmillään luokkaa 1. Näitä voi käyttää esim. pitkään matkustaessa lentäen tai autossa istuen. Perus tukisukat valitaan yleensä kengän koon mukaan.

Käsikauppamyynnissä meiltä löytyy standardimitoilla Lastofan reisipituisia tukisukkia, jotka soveltuvat esimerkiksi suonikohjuoperaation jälkihoitoon. Asiakas saa mittauksen jälkeen tuotteen heti mukaansa, mikäli tukisukat soveltuvat mittojensa puolesta.

Varastotuote on beigen värinen ja sukat myydään parina.

Varaa aika mittaukseen ensisijaisesti soittamalla 03-31400600

tai netistä https://www.varaaheti.fi/kuntopartola/fi/kuntopartola/services . (Huomaa, että netistä varattaessa ensin pitää luoda käyttäjätili ajanvarausohjelmaan ja sen jälkeen tehdä varaus. Mittausaikoja nettiajanvarauksesta vähemmän saatavilla).