Etäpalvelussa käyttämämme Viivi-ohjelma toimii tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. 

Etäpalvelun onnistumisen edellytys on, että tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi löytyy kamera ja mikrofoni. Muista tarkistaa, että olet hyväksynyt mikrofonin ja kameran käytön etäneuvonnan aikana. Yhteys on salattu, joten etäneuvontaan pääsee sinun lisäksesi vain fysioterapeuttisi.

Etäyhteys toimii tietokoneella Safari, Chrome ja Firefox-selaimissa.

Kun fysioterapeutti on varannut etäneuvonnan, saat sähköpostiisi viestin ajanvarauksesta, jossa on linkki etäneuvontaan.Tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella toimiessasi voit klikata sähköpostin linkkiä, jolloin käyttämäsi laite avaa yhteyden etäneuvontaa selaimen kautta.

Etäneuvonnan asiointiohjelma vaatii ensimmäisellä kerralla vahvan tunnistautumisen joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 

 

Ensimmäinen  30 minuutin aika etäneuvontaan varataan netistä ajanvarausohjelmastamme www.varaaheti.fi/kuntopartola/ tai soittamalla 03-31400600.

Seuraavat 30 minuutin ajat voi varata fysioterapeutin, puhelinpalvelun tai ajanvarausohjelman kautta.

Voit maksaa etäpalvelun ennakkoon ajanvarausohjelman "varaa ja maksa"-toiminnolla tai voimme lähettää sähköpostilla laskun.

 

 

Osallistuminen etäneuvontaan

1. Aloita etäterapia klikkaamalla sähköpostivarausvahvistuksessa saamaasi Viivi-linkkiä. 

2. Mikäli selaimesi kysyy sallitaanko kameran ja mikrofonin käyttö, vastaa “kyllä”.

3. Kirjoita oma nimesi ja liity tapaamiseen valitsemalla “aloita”.

 

4. Etäterapia alkaa: Videoyhteys alkaa vasta, kun sekä sinä että terapeuttisi olette molemmat liittyneet tapaamiseen. Kun videoyhteys on auki, voit keskustella terapeutin kanssa videon välityksellä tai kirjoittaa viestejä chat-keskustelussa.

5. Alareunasta löydät toimintopainikkeet, joilla voit hallita kameraa ja mikrofonia sekä käyttää chattia ja lopettaa puhelun.

  • Videokamera: Kameran sulkeminen
  • Mikrofoni: Mikrofonin mykistäminen
  • Punainen luuri: Etäterapian lopettaminen

 

6. Voit lopettaa videopuhelun painamalla punaista luuria.